Jana Zwyrtek Hamplova
Pani Zwyrtek Hamplovu vnimam ako ceske analog slovenskeho Petra Weissa a rovnako si zasluzi samostatnu temu. K.
Komentáre
-
Bobošíková zpovídá právničku Janu Zwyrtek Hamplovou a ptá se na důvody, proč kandiduje do senátu.
Jedna z odpovědí je ve smyslu "protože mi státní správa jako senátorce musí poskytnout materiály, které potřebuji a žádám - jako občanka jsem to z nich nedostala".
Rozhovor i o dalších tématech jako je porušování občanských práv a svobod, neschopnost a neznalost mocných odpovědných atd.:3 -
@Lavazza
Aha... tak už tomu rozumím. Ono to video mělo ráno skutečně jinou košilku. Teď je tam ta věta o mercedesu a to jsem se dost divila. Ta věta je totiž vytržená z kontextu a to fakt manipulačně. Zwyrtek totiž odpovídala na otázku, kdo financuje její kampaň - a odpovídala, že nikdo, že sice dostala nějaké nabídky od sponzorů, ale odmítla, protože nechce být někomu zavázaná. Pak mluvila o financování ze strany občanů - podporovatelů, kteří posílají na účet peníze po padesátikoruně, stovce. A těch si ona moc váží, protože svědčí o skutečných sympatiích lidí.
Ještě doplním: Třeba jí tu popularitu Boboška závidí - tak ji hned na začátku poškodila.5