Nový youtube-kanál: "JINÉ DĚJINY" od Honza (prekladateľ KSB kníh)

2»

Komentáre

  • @Ľudo povedal/-a:

    No v texte sa hovorí, že boli postavené tuším v XV-XVII storočí. Aspoň takto som to zachytil. A kde je potom niekoľko tisícročná história Egypta. Dosť silno to "páchne" Fomenkovou Novou históriou.

    V tomto zmysle v podstate s tebou asi skôr súhlasím.
    Fomenko a Nosovskij to i podľa mňa trochu prehnali,
    hoci tá ich matematická metóda má niečo do seba,
    ..akurát tá jej aplikácia nimi je trochu na pováženie.

    Astronómovia nesúhlasia s vývodami Fomenka a Nosovského.
    http://vivovoco.astronet.ru/VV/PAPERS/HISTORY/A_FOAM_2.HTM

    Ohľadom prepisovania histórie. Ak chcem niečo zatajiť, nebudem nechávať mapy, ktoré môžu odhaliť môj podvod. Myslím si, že miesto jedných udalosti boli napísané druhé. Pričom mnoho objavov "alternatívnej" histórie môže byť tiež sfalšovaných. Ale to je len moja teória, ktorá je ťažko dokázateľná.

  • @Súlad povedal/-a:

    Vek pyramíd podľa mňa nie je v stovkách rokov, ako hovorí Tamanský, ani v tisícoch rokov, ako hovorí oficiálna verzia, ale v desaťtisícoch rokov a boli postavené pred veľkou potopou sveta. Svetlo by na to mohla vrhnúť rádio-karbónová analýza vlasu z kameňa. Aj keď je nepresná a tisíce rokov tam lietajú hore dole, mohla by byť vodítkom k ďalšiemu bádaniu.

    Znám jednoho léčitele- vizionáře a jednou při hovorech o všem mi řekl, že pyramidy jsou staré 70 ooo let.

  • d
    dum
    upravené Mon 21 Nov 2022 #34->

    Súlad povedal/-a: Vek pyramíd podľa mňa nie je v stovkách rokov, ako hovorí Tamanský, ani v tisícoch rokov, ako hovorí oficiálna verzia, ale v desaťtisícoch rokov

    K tomuto názoru sa prikláňam taktiež, ja to ešte preženiem- možno aj v státisícoch rokov. Účel pyramíd a podobných stavieb podľa mňa bolo spojenie s inými realitami a svetmi, a na hrobky príp.iné účely sa začali používať až oveľa neskôr keď sa to spojenie v rámci pokračujúceho duchovného úpadku a degradácie už stratilo. Technológia výstavby mohla v tých dobách kľudne súvisieť aj s gravitáciou.

  • Ohľadom prepisovania histórie. Ak chcem niečo zatajiť, nebudem nechávať mapy, ktoré môžu odhaliť môj podvod. Myslím si, že miesto jedných udalosti boli napísané druhé. Pričom mnoho objavov "alternatívnej" histórie môže byť tiež sfalšovaných. Ale to je len moja teória, ktorá je ťažko dokázateľná.

    Ak Niekto ašpiruje na širšie (v globánom zmysle) riadenie,
    musí mať podchytené vždy všetky aspon ako-tak reálne
    možné základné varianty vývoja budúcnosti minimálne v hrubých črtách.

    Inak povedané:
    "Ak nemaš opozíciu, vytvor si ju"
    ..preventívne, aby si ju mohol ľahšie riadiť
    a nemusel si ju potom pracne "ošéfovávať".
    Ľudovo: "Aby ti myši samé do klepca behali.. padali".

    Avšak "opozícia opozície" zasa vždy využíva
    koncepčné slabiny 1.globalizátora,
    metodicky ho integrujúc vo svoje objektívne celkovo
    vyššie postavené ciele, "stávky"

    ..atď

  • áno, kedysi bolo rozhodovanie postavené na posúdení o vplyve samotného rozhodnutia na 175 rokov dopredu - cca 7 generácií ? - dnes ťažko predstaviteľné, možno ... iste sú rôzne vlnové dĺžky, dokáže tu niekto takú anylýzu?