Rozhovor s americkým neonacistom, členom práporu Azov

Davam do pozornosti: Rozhovor s americkým neonacistom, členom práporu Azov

Rozhovor je zaujimavy z viacerych uhlov:

  1. je to clovek, ktory snad reprezentuje vsetko, proti comu Rusko oficialne bojuje (denacifikacia)
  2. je to idealista, zjavne uprimne a nadalej veri svojmu presvedceniu
  3. priznava, ze sa diali zverstva
  4. stoji si za nimi
  5. je zaujimave, ze na Ukrajinu sa zleteli vsetci nackovia sveta, boli pouziti a zahodeni.
  6. je proti NATO

Asi si pamatate na tieto fotky:

No tak to je on.

Komentáre

  • Lin
    Lin
    upravené Tue 22 Nov 2022 #2->

    Dala jsem "paleček", protože to v nějaké té rovině zajímavé je. Pro mě určitě - ale jako "sonda do duše psychopata". Upřímně - nepřišla jsem na to - nevyčetla jsem to - jaké to jeho přesvědčení vlastně je. Proti čemu bojuje? Jaké jsou ty ideály? Já to v tom rozhovoru prostě nenašla...
    Mluví tam sice - a nesouvisle - o nacionalismu a zmiňuje, že je "duší skinhead" - ale... o to víc nechápu.
    Skinheadi byli vždy jen o "životním stylu" - než se "zvrtli" do náckovských not. Takže tento psychopat je prostě nácek a to své náckovství balí do barevných papírků, aby to tak nebilo do očí. To je můj dojem z něj. A pak je mi i lépe pochopitelné, že se mohl účastnit všech těch zvěrstev.
    Jenže - ty tam píšeš, že je idealista a věří svému přesvědčení. Jakému?
    To bych fakt moc ráda věděla, protože náckové jdou jen za jedním = výhody pro sebe a sebeláska povýšená na modlu. Nacionalista nehledá dobro pro zemi a ostatní lidi, hledá dobro pro sebe. Nechť celý svět shoří ohněm, jen ať se mám dobře já.
    A ona proklamovaná "nadřazenost" kohokoliv (pro UA naciky jsou to ukři, pro skinheads je to bílá rasa) - to vše je jenom zástěrka pro vlastní komplexy, kvůli kterým náckové páchají nelidské zločiny a zastírají to ideologií = "ve jménu něčeho".

  • areo857
    upravené Tue 22 Nov 2022 #3->

    Ak by chcel bojovať za záchranu bielej rasy, musel by podporovať Rusko, keďže práve ono bojuje za skutočné hodnoty, pričom v Rusku je väčšina obyvateľov biela, kým z Ukrajincov robia biorobotov, napojených na západné "hodnoty". Skrátené, je to psychopat, ktorý ospravedlňuje svoju zvrátenosť bohumilými skutkami.