Informace o videích KSB

b
upravené Mon 26 Dec 2022 v KSB #1#1

Nevím kde jinde upozornit na můj videokanál na rutube . Postupně zveřejňuji videa KSB, která považuji něčím za důležitá, protože z youtube začínají postupně mizet, jako např. Zákon času nebo Pjakinův speciální díl O struktuře elit a GP. Ten já považuji za důležitý a proto jsem ho dal i na rumble. Všechna důležitá videa o KSB mám stažena ve svém archivu. Zde je odkaz na ten můj kanál: https://rutube.ru/channel/6763152/videos/. Ale i na rutube existuje cenzura, občas mi nějaké video odmítnou zveřejnit. Pak ho zveřejním na rumble, jako např. toto video s Petrovem v Rj: https://rumble.com/v1ksnl7--..-1999-.-5-.html . Na rumble zveřejňuji Pjakina.

Komentáre

  • Protože z youtube už zmizelo několik důležitých KSB videí, a protože na rutube.ru (ne)schvaluje zveřejnění videí nějaký vlasovec a nedobitý hitlerovec (ostatně rutube už několik dní stejně nefunguje), vzniknul na odysee.com kanál videí s tématikou KSB. Jako první byla na kanál zveřejněna videa výukového charakteru a až po nich videa, která ve větší či menší míře s KSB souvisí. Pro ty, kdo se s KSB teprve začínají seznamovat doporučuji začít s těmi videi, která byla na kanál umístněna nejdříve, tedy odzadu. Kanál se jmenuje – boniecek, odkaz na něj je zde - https://odysee.com/@boniecek:c?view=content , nutno kliknout na ikonu – obsah. Nebyla zveřejněna všechna videa která ještě někde existují, např. Veličkovy Rozhovory o životě, protože ty existují v knižní podobě. Doporučuji šířit.

    PS. Další kanál sledujte na rumble.com. Název kanálu je — boniecek
    https://rumble.com/user/boniecek
    Aby naskočila videa v pořadí jak byla zveřejněna, klikněte třeba hned u prvního videa na: boniecek

  • Jen k doplnění mizení videí. Co jsem si všimla, brzy budou spřísněny podmínky sdílení videí. Pokud jsem dobře pochopila, subjekt, který sdílí videa, bude muset být registrován, bude kontrolován a samozřejmě i případně trestán. Toto by měla mít snad pod palcem Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, alespoň tak jsem to pochopila. Zatím jsem k tomu moc nenašla, proto prosím berte vše s rezervou.

  • @Kancelar Rozumím a souhlasím. Mám však pocit, že právě tomuto chtěli nějak zabránit. Ale nevím toho zatím moc, takže nevím, jak to chtějí provést.

  • @Mrakoplas povedal/-a:
    @Kancelar Rozumím a souhlasím. Mám však pocit, že právě tomuto chtěli nějak zabránit. Ale nevím toho zatím moc, takže nevím, jak to chtějí provést.

    najskor priamym blokovanim niektorych stranok, cize obideme to VPN. Alebo to daju na hlupaka cez DNS.

  • Rutube v Rusku funguje, tady stále ne.