Továreň na traumy

Hollywood je nielen najvplyvnejšou propagandistickou mašinériou na svete, ale aj miestom, kde sa za fasádou noblesy otvárajú najhlbšie ľudské priepasti...

Celý článok

Komentáre

  • Lavazza
    upravené Tue 27 Dec 2022 #2->

    Výstižný článok. Všetko má svoju cenu a nič nie je zadarmo, iba syr v pasci na myši. To by si mali všetci ti slávychtiví uvedomiť.

    To, čo tam prebieha, ak to prebieha, tak ako to niektorí hlasnejšie alebo menej hlasnejšie naznačujú sa deje pod niekoho ochranou. Čím to neospravedlňujem, to v žiadnom pripade. Otázka je čo sa s tým dá robiť. Jedna vec je fakt, všetko sa deje je nám dopredu ukázané, otazka je skôr Prečo?

  • Lavazza povedal/-a: Otázka je čo sa s tým dá robiť.

    jedna z možností, čo sa s tým dá robiť, je nevenovať tomu ani štipku svojej energie...
    sme tu relatívne krátko na to, aby sme svoju pozornosť (energiu) venovali tak nízkym veciam, aj keď pripúšťam, že občas vznikne nejaký podnetný film - ono je to podobne ako so všetkým, keby do diela autor nedal aspoň trochu Istiny/Pravdy, tak by to všetci odmietli...

    a prečo sa to deje? no je to čisto na nás, podľa mňa do našej tvorivosti Boh nezasahuje, máme právo tvoriť dobro alebo zlo, aj keby to malo nás a naše okolie zničiť... aj to je totiž skúsenosť pre dušu a tá je neprenosná :)

  • Každý z ľudí na svojej osobnej životnej púti stať sa človekom sa musí naučiť rozlišovať dobro od zlá . A tie neskôr si uvedomené,videne dôsledky a príčiny spôsobené zlom k tomu určite pomáhajú.

  • Súlad
    upravené Thu 29 Dec 2022 #5->

    Reportáž - Holý úd nad Žilinou (SK)

    "Ohromné." To máme asi z tej vyspelej demokracie. Z tej Ameriky.