Liberálny fašizmus

Téma určená odhaľovaniu "mäkkých" techník liberálno-fašistickej propagandy.

Komentáre

  • Ogar Valach
    upravené Fri 2 Sep 2022 #2->

    Asistent ředitele školy v USA přiznal záměrnou politickou indoktrinaci žáků (1. část) (dabing a titulky) [Otevři svou mysl]:
    "Učitelka na soukromé škole v New Yorku na tajné kameře odhaluje, jak mezi svými žáky prosazuje politickou agendu a ideologii. Více v druhé části série „Tajný učební plán” od Projektu Veritas."

    Učitelka z New Yorku prosazuje politickou agendu a říká: „Ti bílí žáci jsou odporní” (2. část) (dabing a titulky) [Otevři svou mysl]:
    "V dalším odhalení Projectu Veritas uvidíme asistente ředitele školy na skryté kameře, jak přiznává diskriminační praktiky při najímání zaměstnanců a odhaluje záměrnou politickou indoktrinaci žáků."

  • Súlad
    upravené Mon 6 Mar 2023 #4->

    Zaujímavý kresťanský pohľad na liberalizmus. Až na hlúpe tvrdenie, že Rusko je nedemokratická krajina. Celkom dobre z kresťanského pohľadu vysvetľuje podstatu liberalizmu, aj keď tam cítiť, že komunizmus by mu nevoňal, pretože by kresťania nemohli "slobodne" propagovať svoju, dnes už bezzubú ideológiu (v minulosti sme zakúsili ich lásku pri pri križiackych výpravách proti nám a po príchode agentov Vatikánu Cyrila a Metoda).

    "Lebo je to Božia vôľa, aby ste robili dobre, a tak umlčali nevedomosť nerozumných ľudí, ako slobodní, ale nie takí, čo slobodu majú za prikrývku zloby..." 1Pt 2,15-16

    Je Boh najväčším liberálom?

  • Veľmi dobré vysvetlenie progresivizmu v podobenstve s autami - rýchlosťami, brzdami a spiatočkou (od 0:05:43).

    Ísť ďalej dopredu je síce fajn, ísť stále dopredu neznamená to isté, ako ísť k správnemu cieľu. Keď sa človek otočí chrbtom k svojmu skutočnému cieľu a pôjde stále dopredu, tak jeho progres bude vlastne regresom, ústupom, či úpadkom.

    Progresivizmus

  • Súlad
    upravené Mon 6 Mar 2023 #6->

    Veľmi dobrý súhrn neomarxizmu a jeho vznik z frankfurtskej školy.

    Čo je kultúrny marxizmus? (SK titulky)

  • To nemyslíš vážne, že kolega tomu nezmyslu verí? By som sa ho pýtala, čo za matroš berie…. Vieš čo je natom najsmutnejšie, že je to horšie než malé dieťa, ktorému hocičo môžeš povedat a verí. Môj bratranec presvedčil môjho brata, keď mal 5 rokov, že majú doma vianočný stromček, ktorý kráča. Doteraz sa na tom smejeme….

  • Súlad
    upravené Tue 4 Apr 2023 #11->

    Lavazza povedal/-a: To nemyslíš vážne, že kolega tomu nezmyslu verí?

    Keďže to povedal pán generál Pavel Macko, potom to musí byť pravda. Odkiaľ presne má kolega informáciu neviem.

    Ruská bojová lopata MPL-50. Nie je to sranda, ruský specnaz s takými naozaj cvičí.

    Vojna na Ukrajine: Ruskí záložníci údajne bojujú strelnými zbraňami a lopatami

    https://www.aktuality.sk/clanok/9eAJ6l7/vojna-na-ukrajine-ruski-zaloznici-udajne-bojuju-strelnymi-zbranami-a-lopatami/

    Mesiac starý článok. Áno, takýmito nezmyslami ľudí naozaj ohlupujú (všimnite si slovíčko "údajne" v nadpise).

    Ruskí mobilizovaní záložníci dostali príkaz bojovať na Ukrajine „strelnými zbraňami a lopatami“. Dôvodom môže byť nedostatok munície.

  • Súlad povedal/-a: Ruská bojová lopata MPL-50. Nie je to sranda, ruský specnaz s takými naozaj cvičí.

    Samozřejmě. Je to tradice ještě z války z Německem. Je to také výborný prostředek sebeobrany. takže proti lopatkám bych nic neměl. Použili známý fakt, pro své cíle.

  • Súlad
    upravené Tue 4 Apr 2023 #13->

    Rusofil povedal/-a: Použili známý fakt, pro své cíle.

    Presne tak. A ten, kto podlieha západnej propagande, si to vysvetlí ako môj kolega. Preto je to v tejto téme ako ukážka ich práce. Vytvorili dojem, že Rusi sú na tom už tak zle, že im nezostáva nič iné, len sa spoliehať na lopaty, nie ich mať ako doplnok bežného vybavenia s núdzovým použitím ako zbrane. Vo svojom komentári som som to doviedol do absurdity a poukázal na dvojsečnú zbraň ich propagandy, kedy z Rusov v podstate robia supervojakov, ktorí si s Ukrajincami so samopalmi dokážu poradiť s obyčajnými lopatami.

  • Ti zli Rusi tie magicke lopatky Ukrajincom ukradli hned potom, ako vykopali to Cierne More. Su to carovne lopatky, kto ich vlastni, ten je panom sveta. Lancea Domini v statisicovom mnozstve.