Prediktivní programování. Vytváření a nabíjení egregorů.

Malá (a zábavná) ukázka prediktivního programování budoucnosti vytvářením a nabíjením egregoru. Tato scéna jasně stanovuje vektor cílů budocnosti Ruska a "západního" světa.
Слава России!

Komentáre

  • Umelecky dojem: 8/10
    Eroticno: 7/10
    KSB impact: 1/10

    Bud tam prihod "umelecky" komentar alebo to ostane v spoileroch.

  • Ladič
    upravené Fri 3 Jun 2022 #3->

    "Bud tam prihod "umelecky" komentar alebo to ostane v spoileroch."
    Záměrně jsem dal toto video neboť programování přes druhou čakru je energeticky velmi silné. Používá západ a jak vidno, Rusko také. Malé vodítko jsem již napsal před videem v domění, že ten obraz je jasný. Šířit blbosti není mým záměrem. O hodnocení uměleckého dojmu a erotična zájem nemám. Nicméně právě tyto aspekty jsou nedílnou a velmi významnou součástí nabíjení egregorů a tudíž se přímo metodologie KSB a DVTŘ dotýkají.
    Ale pokud myslíš, že KSB dopad je 1/10, pak dobrá. Vytvořím KSB analýzu. Obraz. Nikoli "umělecký" komentář. Jen jsem chtěl dát prostor také ostatním pro vytváření alternativních obrazů a ten svůj napsat později. Ale když to musí být, bude to holt polopaticky jako pro děcka. Ale dnes již ne. Mám již jiné věci na práci. Kdyžtak zítra.
    Jo, teď jsem si všiml. Ten spojler jde normálně zobrazit. Takže Ti jde jen o to, aby to zde nebylo vidět přímo? No tak to mi vůbec nevadí. Mimochodem youtubu pro celou planetu také ne. Já to také nahrál na uložto a chtěl jsem dát link aby to video nebylo vidět. Že jsou možné spojlery, jsem si nevzpomněl. Jenže toto není porno ale volné video. Dokonce ani není omezené věkem a tak jsem to nechal takto. Vlastně jsi udělal to co jsem chtěl. Tak díky. Ať to klidně zůstane ve spojleru.

    ps: Ještě poznámka kdyby i toto nebylo pochopeno jak to myslím...
    Já to sem dal protože pro svou jednoduchost, jednoznačnot a zřetelnou symboliku, je to vhodný materiál právě pro rozvoj chápání toho prediktivního programování a vytváření a nabíjení egregorů i pro začátečníky. Takový "gotthardský tunel" již vyžaduje jistou míru chápání a znalostí. Ten pro každého není.
    Takže za mě právě toto má KSB dopad na výuku 10/10. Jiná otázka je dopad na reálnou globální politiku. Ten je samozřejmě malý. Ono to i nemá velkou sledovanost. Tam to je téměř nula.

  • Vdaka za pochopenie, Za umelecky komentar som mal na mysli kontext, pretoze samo o sebe je to pekny pole dancing, ale ak je za tym nieco viac (produkcia, herecka, netusim co) bolo by fajn o tom vediet. Inak je to pre mna len pole dancing.

  • Ladič
    upravené Fri 3 Jun 2022 #5->

    Ano, ta tanečnice je Ruska. To je součást té symboliky. Mě jde o tu symboliku přímo zobrazenou v tom vystoupení. Ten příběh. Nejde mi o pozadí jak říkáš produkce atp.
    ps: Můj záměr ja takový: Přijde sem nový člověk. Nepřišel sem jen tak zbůhdarma. To se zde neděje. Nejsme fejsbuk. Něco hledá. A pravděpodobně se zajímá o dění. Účka blbnou a tak. Studovat suše KSB, na to si musí namáhat mozek. To neudělá hned každý. Ale když vidí toto v kontextu s jeho momentálním záměrem, něco se mu v tom kontextu vybaví. Nějaký obraz že. No a druhá čakra? To jde samo. A energii záměr směřuje automaticky.

  • Už koukáte? Co myslíte? Už se zde na Zemi objevil nějaký "Christopher Pike" s nabídkou vstupu do "Spojené federace planet"?
    https://www.csfd.cz/film/861201-star-trek-strange-new-worlds/diskuze/

  • Ogar Valach
    upravené Fri 3 Jun 2022 #7->

    @Ladič povedal/-a:
    No a první čakra? To jde samo.

    Nemýliš si to s druhou čakrou (stohňou)? Pretože tá je spojená so sexualitou.

  • Ladič
    upravené Fri 3 Jun 2022 #8->

    @Ogar Valach povedal/-a:

    @Ladič povedal/-a:
    No a první čakra? To jde samo.

    Nemýliš si to s druhou čakrou (stohňou)? Pretože tá je spojená so sexualitou.

    Ano, máš pravdu. Spletl jsem to. Jinak to nic na tom co jsem napsal nemění. Již jsem to opravil. Díky za upozornění Ogare.
    ps: Ještě jedna nepřesnost tam byla... frázi "programování přes první čakru je energeticky nejsilnější" jsem tudíž opravil na "programování přes druhou čakru je energeticky velmi silné".
    Ono programování přes první čakru je opravdu energeticky nejsilnější, ale to je vliv na pud sebezáchovy, nikoli na pud zachování druhu. Prostě jsem to spletl. A napravil :)

  • Ladič
    upravené Sun 5 Jun 2022 #11->

    Ferry mě inspiroval tímto postem: https://ksbforum.info/discussion/comment/909/#Comment_909
    tak jsem hodil odpověď hned pod: https://ksbforum.info/discussion/comment/916/#Comment_916
    Uprázdněný trůn je nabídnut, je přijat a řízení EU a možná nejen EU, se ujímá Rusko.

    A zde je analýza prvního postu zde, toho pool dancingu ve spoileru:
    https://ksbforum.info/discussion/93/prediktivni-programovani-vytvareni-a-nabijeni-egregoru

    Přilétá Ruská (tanečnice je Ruska) kosmická loď (zvuky planiny kosmodromu). Otevírá se vstup (gestikulace tanečnice hlavně nohama, (je to přece pool dancing :) )). Vystupuje kosmonaut ve skafandru (tanečnice ve stříbřitém oděvu). To vše symbolizuje vysokou civilizační, kulturní a technologickou úroveň.
    Objevují se dva vlci, smečka, symbolizující sdružený "západ" s prázdným trůnem. Pozorují. Jejich oděv i výzdoba trůnu symbolizuje zvířecí a pravěkou úroveň. Úpadek.
    Kosmonaut (tanečnice již symbolizující "Ruský svět" koncepci) přichází ke smečce s trůnem. Vlci přisouvají trůn a vybízí tanečnici k usednutí. Tanečnice přijímá a rozevřením nohou dává najevo široké možnosti (nabídka spolupráce a vstupu do Ruského světa). Vlci hladí nohy (zkoumají možnosti a přijímají).
    Tanečnice z trůnu odchází k tyči (k lodi) a sadou tanečních úkonů znázorňuje otevírání rampy a vykládku nějakého materiálu (obilí, ropa, plyn atd...).
    Na konec se vrací k vlkům a ti si dobrovolně nechávají nasadit vodítka (přijmutí řízení).

  • Jardob:

    Toto aj v Rusku doteraz propagoval a ešte propaguje západ. Lenže západný štýl života už je na odchode. Necháva trón voľný.

    Na tohle maji Rusove jedno krasne rceni: Пипи показала, но музыка не играла ....

  • @jardob , samozřejmě. I takový výklad je možný. Každého napadlo něco jiného a to je v pořádku. Každopádně, vzhledem k mediálnímu šíření, je to v obou případech šíření a nabíjení egregoru. A dokonce v obou případech ve prospěch Ruska. Však myslet si, že složitější informace má vždy jen jeden obsah, by také byla bláhovost a neznalost koncepce. Díky za další úhel pohledu. Pro tento účel jsem toto téma založil.

  • "Tanečnice přijímá a rozevřením nohou dává najevo široké možnosti...."
    Som sa pobavil. :D Ak tanečnica rozťahuje nohy skutočne dáva najavo široké možnosti - v zmysle ako tu už uviedol Jardob.
    Ešte lepšie je toto: "Tanečnice z trůnu odchází k tyči (k lodi) a sadou tanečních úkonů znázorňuje otevírání rampy a vykládku nějakého materiálu (obilí, ropa, plyn atd...)."
    Prepáč, ale poriadne som sa nasmial. :D Teba už ženy asi prestali zaujímať, keď za sadou vyslovene erotických tanečních úkonů pri tyči vidíš otevírání rampy a vykládku materiálu... No otevírání rampy určite a pozýva na riadnu nakládku :D:D:D
    To nie je pozvánka do Ruského sveta, to je pozvánka do sveta erotickej závislosti.

  • Nízký Mág zpívá nízkým mágům ať dělaj dobrotu a ochotu, neboť přijde trest. Někdy se to tu zbytečně cyklí a cykluje z hlediska obyčejného života. 😉

  • Ogar Valach
    upravené Sun 19 Jun 2022 #17->

    Dnes a zajtra (18., 19. 6.) bude na Narkóze nemecká komédia o výmene ženského a mužského tela. Salámovou metódou a formou haha-hihi sa ľuďom podsúvajú tieto myšlienky. Keby to nezapadalo do transgender agendy, človek by mávol rukou. Ale takto je to vyslovene programovanie a podsúvanie takýchto myšlienok na podvedomej úrovni.

    Ja som ty a ty si ja (2016) [ČSFD]:
    "Celých 15 rokov fungovalo manželstvo Alexa (Wotan Wilke Möhring) a Teresy (Mina Tander) perfektne, vychovali spolu dcéru, a to aj napriek tomu, že sú v skutočnosti úplne odlišní. On zavesil futbalové kopačky na klinec a stal sa trénerom, ona si otvorila prax ako psychoterapeutka. Ale tým akoby sa studňa otrávila: začali sa prudko hádať pre každú maličkosť. Počas nočnej búrky sa však stane niečo neuveriteľné: keď udrie blesk, Alex a Teresa si navzájom vymenia svoje telá. Len teraz sa začína skutočný chaos."

  • Ladič
    upravené Mon 20 Jun 2022 #20->

    @jardob povedal/-a:

    @Ladič povedal/-a:
    Mohu potvrdit. GP je v první řadě egregor a jeho nositeli jsme my všichni. My všichni jsme GP. A ti co mu vědomě slouží jsou jen Elity. A připojeni a zotročeni jsme jím všichni. Elity i dav. Jednoduše řečeno všichni jsme ve vleku toho systému který nás zotročuje.
    A to je také návod a odpověď na otázku co s tím. Sám sobě jsem otrokem i otrokářem. Co jiného než to sám začít měnit by pomohlo? Nic. Proto KSB a DVTŘ je správná cesta. Řízení musí pocházet zdola a ne shora. Z lidu, ne od elit.

    K tomuto dodám, že ide o dva samostatné egregory. Bežní ľudia sú súčasťou konkrétnych biblických egregorov, rôznych náboženských a príbuzných systémov. Tie patria pod egregor GP, pretože je tvorcom týchto biblických egregorov.

    Ano, jsou to dva egregory ale oba jsou podmnožinami egregoru GP. Sám egregor GP je také jen podmnožinou nadřazené množiny. Noosféry. (Noosféra je také egregor.)

    Ide o to, že ľudia a globalizátori nemôžu byť priamo v jednom egregore, pretože egregor GP obsahuje rôzne tajné doktríny a zasvätenia, a ak by ľudia boli na ten egregor pripojení, tak by mali k tomu priamy "bezdrôtový prístup". To je pre GP neprípustné.

    Mají přístup. Přes nadřazený egregor. Ale aby něco našli, musí se zbavit hypnózy těmito bludy,

    Preto pre tých, ktorých chcel zotročiť, vytvoril špeciálne egregoriálne ideológie, ktoré mentálne zotročujú ľudí. Okrem toho vytvoril aj špeciálnu ideológiu pre "bacharov"/dozorcov/pastierov - judaizmus. Egregor judaizmu je tiež iba "podegregor" egregoru GP.

    jak jsi správně uvedl.

    Skrátka ak niečo obsahuje tajné informácie, tak je nutné to oddeliť egregoriálne. Nemôžu byť v jednom egregore "zasvätení" aj "nezasvätení".

    Právě ta různá zasvěcení zajišťují to oddělení. Hermetismus elit. Utajení a příslib mlčenlivosti pod trestem nejvyšším. Navíc, zasvěcení vyšších elit jsou magické rituály a to energeticky zamyká běžnému člověku noosférický přístup. Ale nic není dokonalé.

    Dochádzalo by k noosférnym únikom informácie.

    Dochází, viz výše. Proto zde také máme KSB a mnoho dalších informací a proto zde také diskutujeme.

    "Zotročení" musia mať vlastný egregor, od ktorého sa jeho "páničkovia" dokážu dobre mentálne izolovať. Skrátka oni tej ideologii neveria, sami ju vytvorili a vedia že je falošná, tým pádom sú odpojení a izolovaní. Teoreticky, ak by sa chceli pripojiť, stačilo by si navodiť stav, akí majú veriaci v túto ideológiu (tak to robia aj herci, vžívajú sa do role). Ale ak chcú programovať egregor, dá sa to robiť aj nepriamo, cez manipuláciu egregoriálneho lídra.

    Ano, souhlas, nemám co dodat.

  • Souhlasím s tím, že prediktivní programování, vytváření / posilování egregorů a vstupování do matric by vždy mělo být vědomé, má-li být k užitku, ku prospěchu.

    Efektu "Opičí pracky", "chtěli jsme to nejlepší, ale dopadlo to jako vždy", nechtěných, ale pochopitelných situací známe dostatek.

    Dle mého názoru celé nabíjení a programování verzí budoucnosti je královskou disciplínou a davu jsou předloženy vždy buď ty "neškodné" (pacifikující) varianty, případně žádané "pro mága/nabíječe", většinou však více či méně škodící davu / nezasvěcenému / neinformovanému.

    I koncepce, světonázor je vždy realizovaná skrze někým vytvořený / předložený / nastíněný scénář, který je pak nabíjen, pumpován, rozšiřován, posilován nebo oslabován či přehlušen jiným / paralelním scénářem.

    Příklad budiž Orwellovo dílo 1984 (které bylo "whistleblowingem" plánu elit, sám Orwell měl v příbuzenstvu člena tajné společnosti, jejíž metody a cíle umělecky zpracoval).

    Čili nikoliv 'varování', nýbrž "programování" budoucnosti. Stejně fungují kartářky, prognostici, analytici, věštci, mágové, psychologové, my všichni.

    Zmíním ještě toto video, kde je hluboká pravda o "Jak nahoře, tak dole", 'jak v mé mysli, tak ve světě/kolem mě', individuální a kolektivní odpovědnosti.

    Predikce | Gnoze

    Toto vlákno považuji za jedno z nejdůležitějších.

  • Takže myslíš, že jde o oznámení, vytváření informačního pole, egregoru, ukončování druhého globalistického plánu? "Global Dream II poputuje do šrotu". Proč dvojka a ne jednička? Ukončován bude druhý plán a první pořád jede? A který je který?
    Nemusíš odpovídat Rusofile. To jsou jen otázky na zamyšlenou, které mi přicházejí na mysl.

  • @Libor povedal/-a:
    Čili nikoliv 'varování', nýbrž "programování" budoucnosti. Stejně fungují kartářky, prognostici, analytici, věštci, mágové, psychologové, my všichni.

    Jedna možnosť je varovanie (nie vždy je to programovanie). Druhá možnosť je programovanie budúcnosti. Tretia možnosť je vízia najpravdepodobnejšej verzie budúcnosti v danom čase. Štvrtá verzia je podvod. Nehádzal by som všetkých do jedného vreca. Sú medzi nimi menšie aj väčšie rozdiely a sú medzi nimi podvodníci, ale aj poctiví a zodpovední ľudia. Len na doplnenie.